Tre nya krönikörer i Bicycling
I Bicycling nummer 2014 skriver vår chefredaktör Andreas Danielsson om galenskapen i att försöka cykla på alla öar i Stockholms skärgård.

Tre nya krönikörer i Bicycling


Nya numret av Bicycling (tidigare Cykeltidningen Kadens) plockar in tre nya cykelälskande krönikörer för att bredda innehållet och visa att det inte bara är nördar som cyklar.

– Alla har en relation till cykeln oavsett hur du använder den. Petter, Renata och Alexandra är tre fantastiska ambassadörer för cykelsporten som nyttjar cykeln på tre helt olika sätt och deras krönikor kommer spegla deras respektive relation till cykelsporten, säger Jojje Borssén,  marknadschef på Bicycling.

Bicycling kommer ut med sitt första nummer 22 januari och Sverige blir därmed det tredje landet i världen att publicera tidningen under varumärket Bicycling som ägs av Rodale Inc. Syftet med det nya samarbetet är framförallt att nå en ökad redaktionell bredd och kvalitet. Svenska Bicycling kommer att bevara kärnan i redaktionen och arbetet från Cykeltidningen Kadens, men krydda innehållet med hjälp av amerikanska Bicycling. Och inte minst, de tre nya pennfäktarna.

– Jag har älskat att cykla hela mitt liv och i första numret berättar jag om min första cykelkärlek – min metallicgröna Peugeot BMX, avslöjar Petter knappt två veckor innan hans premiärkolumn når tidningshyllorna.

Även äventyraren Renata Chlumska har en speciell relation till cykeln, senast den kom till användning var under hennes stora äventyr Around Amercia Adventure som pågick i 439 dagar.

– Cykeln har tagit mig runt i världen på olika äventyr och i Bicycling vill jag dela med mig av min relation till cykeln. Nu väntar nya äventyr och Vätternrundan 2013, säger hon.

Om Svenska Bicycling

Tidningen startades 2003 som Cykeltidiningen Kadens och har idag 8500 prenumeranter. Bicycling distribueras med Tidsam och ägs av On The Run AB – som utgör en del av Springtime Network som producerar Runner’s World, Fitness Lifestyle och Vasalöparen på uppdrag av Vasaloppet. Varumärket Bicycling startades 1961 och är idag världens största cykeltidning med över 125 000 prenumeranter och fler än 2 miljoner läsare.Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Årets första nummer!

Här har ni en tjuvtitt på årets första nummer av Bicycling!

Läs mer

Bicycling #8 - En Encyklopedi

Årets sista nummer av Bicycling är här, och det är inget mindre än en superspecial....

Läs mer

Bicycling #7 - Ute nu!

Ett rykande färskt nummer av Bicycling har landat i butikshyllorna. Fullproppat med en sällan skådad...

Läs mer

Allt om Tour de France i Bicycling #5

I Bicycling nr 5 som nu ligger ute i hyllorna hittar ni en stor guide...

Läs mer

Bicycling nummer 3!

Nu hittar ni vårens första nummer av Bicycling ute i hyllorna och här har ni...

Läs mer
Gå med i Springtime Sports Club gratis!

Vi på Bicycling– tillsammans med systertidningen Runners World och träningsresearrangören Springtime – lanserar nu Springtime Sports Club.

Läs mer
Årets första Bicycling är här!

I Bicycling numer ett tar vi med er på en cykeltur i Nordkorea, hjälper dig hitta din sweetspot i träningen...

Läs mer