Missa inte våra intervjuer på Bike Expo!

Missa inte våra intervjuer på Bike Expo!


Bicyclings program lördag 15 november

Klockan 10.00 
Thomas Löfkvist, Tre Berg
Tre Berg är en ny stor satsning inom cykelsport – kanske den största någonsin.

Klockan 11.00
Marcus Lofjord
Marcus har i år skrivit om skador, smärta, naprapati och bikefit i Bicycling. Vilka är de vanligaste defekterna hos cyklister? Hur hanterar vi dem bäst? Eller ännu bättre, hur ska v undvika dem? 

Klockan 12.00
Johnnie Krigström och Mattias Särnholm 
Johnnie och Mattias driver teve-programmen Roomservice och Sofias Änglar. Men de har också ett stort cykelintresse där rubriken är trivsel och glädje. Johnnie har i år deltagit i flera motionslopp, och han är även en stor vän av mörker och dubbdäckscykling. Mattias är mer MTB-inriktad och hänger gärna i Åre och Järvsö. Sedan några år tillbaka är han också den stora kraften bakom Älvsjö BMX-bana.

Klockan 13.00
Niclas Sjögren 
Reporter, krönikör och passionerad cyklist. Få kan uttrycka sig i text som Niclas när det handlar om att beskriva cyklingens kärna. Han älskar att köra etapplopp på landsvägscykel där han under en stund får känna sig som ett proffs. Och hans enorma intresse för prylar når nästan en osund nivå. Men hur är det med Niclas texter – är han ironisk?

Klockan 14.00
Emil Lindgren
På MTB-VM i Norge tog Emil Lindgren silvermedalj i sprint, men ändå är den närmaste framtiden som proffscyklist oviss, eftersom hans lag nyligen oväntat lades ner. I år har Emil också testat Enduro, både i Åre och världscupfinalen i Italien.  

Klockan 14.30 
Fredrik Ericsson
Vilka är de största träningstrenderna nu? Hur mycket alternativ träning vågar man köra under vintern, och vilka träningsformer är i så fall bäst? Var i världen hittar man skön och bra cykling för rimliga pengar? Om hur ska man lägga upp sin träning om man vill lyckas riktigt bra på Vätternrundan nästa år? Bicyclings träningsexpert Fredrik Ericsson har svaren.

Klockan 15.00
Agneta Sjödin och Måns Möller
Teve-profilerna Agneta Sjödin och Måns Möller – varför är de på en cykelmässa? Som ung drömde Agneta om att bli riktig cyklist, och Måns körde Vätternrundan i år – med mersmak. Nu har de ett nytt spännande cykelprojekt ihop.

Bicyclings program söndag 16 november

Klockan 10.00
Annie Söderberg
Bicyclings andra träningsexpert jobbar både med landslaget och tjejnätverket She Rides. Vad är viktigt för att cykel ska bli en ännu större och bredare tjejsport? Hur kommer det sig att de svenska elittjejerna har lyckats så bra internationellt sett? Och varför borde alla börja med enduro?

Klockan 11.00
Calle Friberg
Efter avslutad karriär gjorde Calle en comeback och blev bättre än någonsin, med svenska mästartitlar i både cykelcross och långlopp. Hur ser Calle på det här med prestation, med och utan press, och vad det kan göra för resultatet? Och vad är Calles bästa materialtips? 

Klockan 12.00
Krister Isaksson 
Ingen kan praktisk cykling som Krister – trafikplanerare med fokus på cykel, tillika krönikör och en av Bicyclings mest lästa och omdebatterade bloggare. Vad är sämst i infrastrukturvärlden just nu? Vad är bäst? Och vad har Krister för förväntningar på den nya regeringen? 

Klockan 13.00
Henrik van Ingelandt 
En av landets mest meriterade mekaniker med flera landslagsuppdrag i bagaget. Han har också hållit många kurser, skrivit om mek i Bicycling, och är nördigt fascinerad av lätta och snygga prylar som alltid fungerar perfekt. Men vad måste man som vanlig cyklist kunna meka med själv? Vad bör man låta bli att pilla på, och hellre lämna in? Vilka verktyg behövs för en helt vanlig motionär? Ska man tänka på något särskilt när man vintercyklar? 

Klockan 14.00
Bernt Johansson – Tre Berg 
Tre Berg är en ny stor satsning inom cykelsport – kanske den största någonsin.

Klockan 14.30
Susanne Ljungskog
Två gånger världsmästare och nu comeback i cykelvärlden i år. Fast denna gången för att hjälpa andra, med Team Sky Blue. Hur har satsningen fungerat? Och hur ser Susanne på dagens elit, förbundets arbete och cykelsverige i stort?  

Klockan 15.00
Matthias Wengelin
Svensk mästare förra året och en 6:e plats i världscupfinalen i Norge gjorde att Sveriges olympiska kommitté lyfte in honom i topp- och talangprogrammet, där han nu är den enda manliga cyklisten. Vad betyder det att finnas med under SOK:s tak? Ökar pressen och hur ser stödet ut? Matthias tränas av sin sambo Annie Söderberg – hur funkar det i deras relation?

Mässans öppettider:

Fredag 14 november klockan 13-19 
Lördag 15 november klockan  9-17
Söndag 16 november klockan 9-16
Mer info 

Följ @bicyclingswe på instagram för de bästa prylnyheterna från mässan!


Nytt nummer ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Vi har tagit ett långt snack med Sveriges argaste mekaniker
  • Bjuder på en prylspecial med en hel hög med nya prylar
  • Träffat Tim Krabbe, författaren till ”cyklisten”
  • Kollat in vad som kanske är världens bästa bambucykel

Ute nu!

Bli prenumerant

Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Emilia Fahlin klar för OS!

Den svenska OS-truppen växer och nu är Emilia Fahlin med på listan! Med 100 dagar...

Läs mer

Garmin lanserar Rally - nya pedaler med kraftmätning för både lvg och XC

Rally är en serie nya pedaler för både XC och landsväg som mäter total kraft,...

Läs mer

Speedplay gör comeback

Sen Wahoo köpte upp Speedplay hösten 2019 har det varit tyst som i graven från...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Ny luftigare Prevail från Specialized

Specialized kallar sin nya S-Works Prevail II Vent för den mest ventilerade hjälm de någonsin...

Läs mer
Dubbel omstart för Emilia Fahlin

Efter fjolårets Coronastympade säsong är det dags för Emilia Fahlin att starta om i dubbel bemärkelse. Till helgen är det...

Läs mer
POC släpper nya ultralätta Ventral Lite

Svenska POC ligger knappast på latsidan. Förra veckan släppte de Omne Eternal – världens första självförsörjande cykelhjälm (på el). Bakom...

Läs mer