Kadens växer och byter distributör till tidningshyllan

Kadens växer och byter distributör till tidningshyllan


– Vi har haft en fantastisk resa med Interpress med Cykeltidningen Kadens och Runner’s World. I och med vårt köp av Fitness Magazine så kände vi att det var läge för nästa resa. Det ska bli jättekul att jobba med Tidsam då jag tror våra titlar kan komplettera deras sortiment, säger Hans Lodin, VD för företaget bakom Runner’s World och Cykeltidningen Kadens.

Tidsam är Sveriges största tidskriftsleverantör med cirka 400 titlar i sortimentet och cirka 8000 återförsäljare runt om i landet. Det innebär cirka 90 % av tidskriftsmarknaden.

– Vi är mycket glada över uppdraget att sälja och distribuera Runner´s World och Cykeltidningen Kadens i svensk handel. Båda tidningarna kompletterar väl vårt sortiment inom sport- och aktivitetstidningar. Såväl löpning som cykling blir märkbart allt mer populärt, vilket ger oss bra möjligheter att tillsammans prestera en fortsatt bra försäljning av tidningarna, säger Jesper Edlund, marknadschef på Tidsam.

På premiärnumret hos Tidsam av Cykeltidningen Kadens och löpartidningen Runner’s World syns triathleten och OS-silvermedaljören Lisa Nordén. Fotograferad i Jönköping några dagar efter sin OS-succé i London. Fotograf är Tomas Eriksson på Studio Bildbolaget i Borås.

Fakta Runner’s World

Runner’s World kommer ut 12 gånger om året och har 106 000 läsare enligt Orvesto Konsument (1:2012) Tidskriften har funnits i Sverige sedan 1982. Tidskriften Runner’s World ges ut på licens av Rodale International Publication Inc. i 16 länder.

Fakta Cykeltidningen Kadens


Cykeltidningen Kadens startade 2003 och är Sveriges ledande oberoende cykeltidning. Tidningen har 8200 prenumeranter och kommer ut 10 gånger per år.


Antal kommentarer: 1

STIZZE

Dom har sitt kontor under vårt här i liljeholmen 😉Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Cykelhjälm förhindrar 60% av alla skallskador

En ny studie från Folksam visar att cykelhjälm förhindrar 60 procent av alla cykelrelaterade huvudskador...

Läs mer

Cykeltidningen Kadens blir Bicycling

Sveriges största cykeltidning, Cykeltidningen Kadens, byter namn till Bicycling från och med januari 2013. Samarbetet...

Läs mer

Samarbete med Sweden Bike Expo

Cykeltidningen Kadens blir mediapartner till Sveriges nya cykelmässa - Sweden Bike Expo på Kistamässan 17-18...

Läs mer

Ny chefredaktör på Cykeltidningen Kadens

Claes Åkeson lämnar rollen som chefredaktör på löpartidningen Runner’s World. Hans efterträdare blir Stefan Larsén,...

Läs mer

Vad tycker du om nya kadens.se?

Ge oss en första kommentar på dina intryck av nya kadens.se här!

Läs mer