Hög tid att anmäla sig till Vättern 2014!

Hög tid att anmäla sig till Vättern 2014!


Satsar du på att runda de trettio milen runt Vättern själv eller i grupp med vänner, så är det hög tid att teckna en intresseanmälan på Vätternrundans hemsida. Senast den 31 oktober måste så ha skett för att du eller ni skall ha en chans på de hett eftertraktade startplatserna. 

Vätternrundan själva: 

”Nu är det bara 21 dagar kvar…

Just nu trillar det in intresseanmälningar i parti och minut. Du har väl inte missat att du måste göra intresseanmälan och bilda grupper senast 31 oktober för att få din anmälningskod och möjligheten att anmäla dig till Vätternrundan den 4:e november kl. 19.00?

Tre viktiga grejer att hålla koll på:

• Intresseanmälan stänger den 31 oktober kl. 23.59.

• Det är också det datum då du som gruppledare MÅSTE ha gjort färdigt gruppen. Det vill säga att alla som ska ingå i din grupp ska ha fått anmälningskoden från dig och gått in på Mina Sidor och accepterat inbjudan.

• Anmälan öppnar den 4 november kl. 19.00. (OBS! Du måste ha din anmälningskod redo)

• När du har fått en plats tilldelad har du 5 dagar på dig att betala. Annars tillfaller platsen kölistan.

På anmälningsdagen går du till vatternrundan.se och blir omdirigerad till en temporär anmälningssida. Klistra in din eller gruppens anmälningskod och tryck på Anmäl. Därefter är det bara att vänta.

Du som har fått en plats får ett mail dagen efter som ber dig att betala för att bekräfta att du vill cykla. Om du inte gör det går platsen tillbaka till kölistan.

Anmälningskoden kan du bara få tillgång till om du gör en egen intresseanmälan. Om du har blivit intresseanmäld i en grupp är det gruppledaren som sköter anmälan med anmälningskoden.

All intresseanmälan sker på Mina Sidor.

Om du känner dig osäker på hur intresseanmälan fungerar kan du följa stegen i vår enkla Steg-för-steg på hemsidan, eller läsa FAQ:en.

Tjejvättern & Halvvättern
Anmälan till Tjejvättern och Halvvättern är i full gång och loppen blir allt mer populära. Kanske för att de kan vara en perfekt uppladdning inför stora loppet. Eller för att man vill göra en Tjejklassiker eller Halvklassiker. Eller beror det bara på att det är så vackra banor? Vi vet inte, men klart är att de är fantastiska upplevelser. Passa på att anmäla dig innan de blir fulla. Anmälan sker på Mina Sidor. Anmälningsförfarandet skiljer sig en del från Vätternrundan så passa på att läs Steg-för-steg innan du anmäler dig!”

En hel del information, men ser man på det digra deltagarantalet så är själva anmälan det minst svåra steget på vägen mot målet i Motala… Mycket mer om Vätternrundan och hur man anmäler sig finns på loppets nya hemsidaLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Vätternrundan flyttar till den 2-5 september

På torsdagen beslutade Vätternrundan att flytta hela Cykelveckan till reservdatumen i september.– Vi måste agera...

Läs mer

ŠKODA Cycling Team cyklar #minvätternrundan över hela Sverige

Medan mycket har ställts in den senaste tiden, har ŠKODA Cycling Team ställt om. Tillsammans...

Läs mer

Gänget i ŠKODA Cycling Team får en ny chans 2021

Årets ŠKODA Cycling Team kommer ges en ny chans på Vätternrundan 2021. Denna säsong kommer...

Läs mer

Vätternrundan 2020 ställs in

Vätternrundan 2020 ställs in. Det står klart efter att Vätternrundans ledning och styrelse har utrett...

Läs mer

En podd laddad med tips!

Nästan hälften av cyklisterna som tar sig an Vätternrundan är förstagångare. Kanske gör du det...

Läs mer
Ett trettio mil långt tack

På många sätt är det lite skralt ställt med cyklingen i Sverige. Hur mycket våra beslutsfattare än snackar lyckas man...

Läs mer
Träningsprogram inför Vätternrundan

Nu är det mindre än två månader kvar till rundan runt sjön vilket gör att du som satsar på Vätternrundan...

Läs mer