Blogg

When in doubt, trust Eddy!


I dagar då det finns lika många dieter som det finns kvällstidningar och Instagramkända fitnessprofiler, kan det kännas svårt att vem vi ska lita på; Colting, ”gladiatorer” eller Alexandra Bing(!!)?

Då känns det tryggt att veta vad Eddy sade tänker jag och sträcker mig efter kakfatet…


Du måste vara inloggad för att kommentera. Logga in

Bloggarnas "silly season"?


Även om det nu inte finns en sådan så har jag i alla fall bytt lag, bytt stall, ja bytt tidning. Jag är väldigt tacksam och hedrad att Åsa och redaktionen givit mig möjligheten att fortsätta mitt skrivande, nu här på Bicycling.se.

Kanske har några av Er läst mina lätt förvirrade reflektioner kring cykelkultur, trafik och vardagen tidigare? Kanske kan jag locka fram ett leende, en ilsken näve i bordet eller nickande medhåll från några nya läsare?

Det är i ett fint sällskap Velonavia nu har hamnat; bland elitcyklister och cykelexperter i stort och smått ska jag försöka bidra med en något mindre träningsbetonad och mer upplevelseinriktad ton. Därför avslutar jag, detta mitt första inlägg här på Bicycling.se med detta lilla klipp från i förrgår…

Trevlig helg!

Antal kommentarer: 4

Bitte Håf

Hurra! Vad roligt att du är här!


Krister Isaksson

Härligt att ha dig här!


Åsa Eriksson

Det är vi som är hedrade. Varmt välkommen!


Magnus

Tack alla! 😀Du måste vara inloggad för att kommentera. Logga in