Blogg

RAAM, snart dags för start!


Från och med imorgon får ni hålla tummarna, då går nämligen starten för Solo-ryttarna i RAAM. Gunnar Ohlander startar som enda svensk och ska kämpa sig 480 mil tvärs över USA. Det känns som att ett ”KÄMPA!” är befogat.

Följ Gunnar på hans blogg: Gunnars cykelblogg och på Facebook. Om ni vill göra något för att hjälpa cancerforskningen så har Gunnar en insamling på Cancerfonden.

Bilden är lånad från Gunnars blogg.

Kör så det ryker!

 

 

Antal kommentarer: 4

Kalle Bern

Raam högst upp i bloggflödet och Lindéns sverigelopp högst upp i nyhetsflödet, långcyklingen tar över helt nu.


Åsa Eriksson

Vättern är bara ett prologlopp nuförtiden. Riktig långcykling är det nya svarta. Shit vad jag är ute…


Reimert Sjöblom

Jepp långcyklingen är på frammarsch…. alla verkar vilja späka sig på de mest underliga sätt. Utdraget lidande av en mer episk karaktär verkar underligt nog appelera en allt större skara.

Heja Gunnar!

Johan, vi ses på Miglian!


Sven-Erik Olsson

Hoppas nu att han blir andre svensk som genomför inom ra(a)mtiden.Du måste vara inloggad för att kommentera. Logga in

För er som inte orkar köra Vättern…


Så kommer här dagens tips. Fredrikshofs 100-milare startar på torsdag. Henrik och Åsa har dragit ihop en härlig runda från Tumba ner till Boråstrakten och tillbaka. Jag hade tänkt köra den men en krånglande hälsena satte stopp för det, sen har jag en familj som tydligen uppskattar mitt sällskap också. SMHI lovar underhållande och omväxlande väder. 

Här är en länk till rutten i Gpsies.

Och anmälan mailas hit anmalan@randonneurs.se

Om ni inte har tid nu i helgen så går Örebros 100-milare. Inbjudan finns här. Den har jag själv planerat att köra. Det är ett riktigt smidigt upplägg med bokade övernattningar och väsktransport till nattstoppen. När Börje Ericzon håller i pinnarna så brukar det bli toppklass. 

 

Antal kommentarer: 4

Sven-Erik Olsson

Sedan finns Göteborgs (Hisingen CKs) Den Småländska Treklövern om 1000 km den 19-juli, med start i Norahammar (Jönköping, så klart). Övernattning möjlig på vandrarhemmet.


Johan Mölleborn

Ja just det. Bra tips. Sundsvall har en charmig 100-milare också. Ska leta upp en länk till den.
/J


Sven-Erik Olsson

Info om Sundsvalls arrangemang (30/6) är sparsam, men borde väl dyka upp här:
http://alnö-race-team.nu/j15/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=34&Itemid=54


Johan Mölleborn

Tackar tackar. Information om randonnélopp brukar vara svårfunnen. Man bör vara schaman eller tankeläsare för att få reda på startplats och dylikt.Du måste vara inloggad för att kommentera. Logga in

Ny bloggare, första inlägget, presentation +ANNAT


”Jaha en ny bloggare till Kadens, vad ska den jönsen skriva om då?” Tänker ni säkert nu. Jo det ska jag förklara. Jag tänkte skriva om svensk randonné och långdistanscykling. Jag har under några år skrivit om mig själv och min egen förträfflighet på min egen blogg bigmollo.com. I den här bloggen tänkte jag försöka skriva om andra människors förträfflighet också, även om det säkert kommer spilla över en hel del av min egen cykling också.  

Jag får väl börja med en kort presentation av mig själv. Jag är en ung gubbe, har två barn och en sambo, älskar att cykla långt, dricka vin och äta ost. Jag började min långcyklarkarriär för 6 år sedan med att cykla Stockholm-Göteborg. När jag kom i mål lovade jag mig själv att ALDRIG göra nåt liknande igen. Men minnet är kort för året efter körde jag Paris-Brest-Paris och sen dess är jag fast. Det finns ingen bättre känsla än när man tror att man ska dö av utmattning halvvägs på ett lopp i ett främmande land och ändå lyckas ta sig i mål.  

Det händer ganska mycket i sommar. Bland annat kommer det cyklas Sverigetempot, RAAM, Cascade 1200 och 1001 Miglia. Med lite tur kommer jag få rapporter från de loppen så ni kan få uppdateringar här. 1001 Miglia ska jag själv köra så där kommer ni garanterat få rapport.  

Om ni har några frågor, funderingar eller vill att jag skriver om något speciellt så är det bara att maila mig. Hoppas ni hittar nånting läsbart i det jag skriver.

/Johan

Antal kommentarer: 12

Johan A

Klart det största som hänt bloggsverige sen August Strindberg. Grattis Sverige!


Åsa Eriksson

Åh herre gud… ska du vara med och trängas här också? Det är ju lika bra man lägger ner nu 😉


H_42HZ_M

Härligt!

Johan A, du menar väl Astrid Lindgren? 😉


Patrik Skolling Möller

Nämen !!

Det går bra nu ! 🙂


Robert

Äntligen en go gubbe som bloggar 🙂Du måste vara inloggad för att kommentera. Logga in