Blogg

Ny bloggare, första inlägget, presentation +ANNAT


”Jaha en ny bloggare till Kadens, vad ska den jönsen skriva om då?” Tänker ni säkert nu. Jo det ska jag förklara. Jag tänkte skriva om svensk randonné och långdistanscykling. Jag har under några år skrivit om mig själv och min egen förträfflighet på min egen blogg bigmollo.com. I den här bloggen tänkte jag försöka skriva om andra människors förträfflighet också, även om det säkert kommer spilla över en hel del av min egen cykling också.  

Jag får väl börja med en kort presentation av mig själv. Jag är en ung gubbe, har två barn och en sambo, älskar att cykla långt, dricka vin och äta ost. Jag började min långcyklarkarriär för 6 år sedan med att cykla Stockholm-Göteborg. När jag kom i mål lovade jag mig själv att ALDRIG göra nåt liknande igen. Men minnet är kort för året efter körde jag Paris-Brest-Paris och sen dess är jag fast. Det finns ingen bättre känsla än när man tror att man ska dö av utmattning halvvägs på ett lopp i ett främmande land och ändå lyckas ta sig i mål.  

Det händer ganska mycket i sommar. Bland annat kommer det cyklas Sverigetempot, RAAM, Cascade 1200 och 1001 Miglia. Med lite tur kommer jag få rapporter från de loppen så ni kan få uppdateringar här. 1001 Miglia ska jag själv köra så där kommer ni garanterat få rapport.  

Om ni har några frågor, funderingar eller vill att jag skriver om något speciellt så är det bara att maila mig. Hoppas ni hittar nånting läsbart i det jag skriver.

/Johan


Antal kommentarer: 12

Johan A

Klart det största som hänt bloggsverige sen August Strindberg. Grattis Sverige!


Åsa Eriksson

Åh herre gud… ska du vara med och trängas här också? Det är ju lika bra man lägger ner nu 😉


H_42HZ_M

Härligt!

Johan A, du menar väl Astrid Lindgren? 😉


Patrik Skolling Möller

Nämen !!

Det går bra nu ! 🙂


Robert

Äntligen en go gubbe som bloggar 🙂


Mikael

GETTER bland finkulturen, vart är världen på väg?


Johan Mölleborn

Tackar tackar! Det ska bli riktigt skoj. Kadens kommer fyllas med långcyklande gubbar från och med nu.
/Johan


Johan Mölleborn

Och långcyklande tjejer förstås.


Johan Mölleborn

Och getter..


Eup

Oh…genomskinliga cykelbyxor och kissdoft. Äntligen på Kadens!


Sven-Erik Olsson

OK, när skriver du om den första turen med björnspray i flaskstället?


Nypan

Roligt!
Det ska bli kul att läsa om dina funderingar och tankar om både dina egna och alla andras långlopp på cykel.
Långcykling är ju lika rolig som kortare cykling, men med skillnaden att man får njuta längre 🙂Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*