Blogg

För er som inte orkar köra Vättern…


Så kommer här dagens tips. Fredrikshofs 100-milare startar på torsdag. Henrik och Åsa har dragit ihop en härlig runda från Tumba ner till Boråstrakten och tillbaka. Jag hade tänkt köra den men en krånglande hälsena satte stopp för det, sen har jag en familj som tydligen uppskattar mitt sällskap också. SMHI lovar underhållande och omväxlande väder. 

Här är en länk till rutten i Gpsies.

Och anmälan mailas hit anmalan@randonneurs.se

Om ni inte har tid nu i helgen så går Örebros 100-milare. Inbjudan finns här. Den har jag själv planerat att köra. Det är ett riktigt smidigt upplägg med bokade övernattningar och väsktransport till nattstoppen. När Börje Ericzon håller i pinnarna så brukar det bli toppklass. 

 


Antal kommentarer: 4

Sven-Erik Olsson

Sedan finns Göteborgs (Hisingen CKs) Den Småländska Treklövern om 1000 km den 19-juli, med start i Norahammar (Jönköping, så klart). Övernattning möjlig på vandrarhemmet.


Johan Mölleborn

Ja just det. Bra tips. Sundsvall har en charmig 100-milare också. Ska leta upp en länk till den.
/J


Sven-Erik Olsson

Info om Sundsvalls arrangemang (30/6) är sparsam, men borde väl dyka upp här:
http://alnö-race-team.nu/j15/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=34&Itemid=54


Johan Mölleborn

Tackar tackar. Information om randonnélopp brukar vara svårfunnen. Man bör vara schaman eller tankeläsare för att få reda på startplats och dylikt.Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*