Alexander Wetterhall: uppstart Team NetApp – Endura

Alexander Wetterhall: uppstart Team NetApp – Endura


Alexander Wetterhall:
Innan jul var jag nere i Spanien på ett träningsläger med mitt nya lag Team NetApp – Endura. Det var riktigt kul att träffa alla lagkamrater, ledare, mekaniker och massörer. Det kommer att bli kanon!

Jag tar med mig mycket kul ifrån det gågna året, som alla kilometer i utbrytning, min tredje plats på tempoetappen i Murcia (Spanien) och tredje platsen på SM-tempot. Tillsammans med de de två andra platserna på lagtempoetapperna i Italien och Tjeckien var detta mina bästa framgångar. 

2012 har gjort mig starkare och mer erfaren men det finns fortfarande saker att göra bättre. Och nu får jag äntligen chansen att åka några av de RIKTIGT stora tävlingarna i världen.
Jag inleder med Tour de San Luis i Argentina som jag sedan följer upp med Tour of Oman. Två riktigt hårda etapplopp att starta upp systemet med och innan det bär av till Argentina så ska jag hinna med ännu en veckas träningsläger i Spanien. Det är mycket som händer. Och det ska bli riktigt kul – att ta steget upp!

Jag vill passa på att tacka mitt lag Endura Racing med sponsorer för 2012, det har varit riktigt kul att köra för ett så framgångsrikt lag med mängder av vinster! Jag vill även tacka mina personliga sponsorer för er support under året! Ni gör min satsning betydligt enklare! TACK!

Nu tar vi nya tag under 2013!Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Emilia Fahlin klar för OS!

Den svenska OS-truppen växer och nu är Emilia Fahlin med på listan! Med 100 dagar...

Läs mer

Vätternrundan flyttar till den 2-5 september

På torsdagen beslutade Vätternrundan att flytta hela Cykelveckan till reservdatumen i september.– Vi måste agera...

Läs mer

Emilia Fahlin spurtade till sig en OS-plats

Emilia Fahlin spurtade med stor sannolikhet till sig en OS-plats i Tokyo genom sjätteplatsen i...

Läs mer

Tre svenskor till start i World Tour-premiären på Strade Bianche

Tre svenska cyklister finns på startlinjen när damernas World Tour inled idag, lördag. Veteranerna Emilia...

Läs mer

Massiv uppslutning för mer jämställda prispengar

Crowdfundingkampanj försöker lyfta frågan om den bisarra skillanden i prispengar mellan dam-och herr eliten. Efter...

Läs mer
Dubbel omstart för Emilia Fahlin

Efter fjolårets Coronastympade säsong är det dags för Emilia Fahlin att starta om i dubbel bemärkelse. Till helgen är det...

Läs mer
Mathieu van der Poel har äntligen lärt sig att njuta

Stålmannen. Allätaren. Ett mirakel på hjul. Superlativen haglar över den mångsidiga nederländaren Mathieu van der Poel. Men det är först...

Läs mer